Famicompirater

Hej !!

Nu i tisdags den 7/6 så fick jag en postanvisning att jag hade ett paket att hämta ut på ICA och jag hoppades på att det var mina Famicomspel som jag hade beställt från Kina via AliExpress.

Det gula kuvertet som jag hämtade ut var skickat från Singapore och då förstod jag att det var spelen som var deklarerade som en gåva som innehöll leksaker som var värda 9,99 US-Dollar allt för att slippa tullavgift.

Det verkliga värdet på innehållet var 16,74 US-Dollar, så det var bara lite nerskrivet, men det är det väl bland det sista som man vill åka på när man beställer från utanför EU så är det tullavgifter.

Spelen som jag beställde är tre stycken singelkassetter som är plattformspelen Boogerman, TaleSpin och Tom & Jerry. Plattformspel är det som ligger mig varmast om hjärtat, så det var självklart att det blev sådana spel.

13418884_10153652383187215_128404674552107395_n

Som bilden ovan visar så är det klassiska Famicomkassetter som vi brukar kalla för halva kassetter som kräver en konverter för att fungera i ett europeiskt Nintendo NES.

Spelen kom fram redan efter 13 dagar efter att jag hade beställt dom och det tycker jag är snabbt för att komma ända från Kina. Så det kommer att bli fler spel som jag kommer att köpa via AliExpress.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: